''

HR Knopen doorhakken

Als HR-dienst maak je dagelijks heel wat keuzes. Van trainingproviders kiezen tot nadenken over evaluatievragen of nuttige brainstormformats. De ene knoop is al wat complexer dan de andere!
Zin om er samen ééntje te ontwarren? Zo gaat het in z’n werk:

Stap 1: Kies je knoop

We starten met een intakegesprek van 1u waarin we samen de knoop bespreken die je wilt ontrafelen. Wat is een concrete vraag waar je op vastloopt? En wat is de meest logische manier om deze te ontwarren? Heb je hiervoor hulp nodig van de business? Van andere mensen uit je team? Of is dit iets waar jij alleen voor staat? We kiezen de format die het beste bij je HR-knoop past. Van LEGO® Serious Play® tot gamestorming sessies, classic coaching of facilitatie,… We’ll find a way!

Stap 2: Hak je knoop door!

Vervolgens hakken we samen je knoop door tijdens een halve of volledige dag! Dit doen we tijdens een groepssessie waarbij ik als neutrale facilitator lastige gesprekken in goede banen leid of tijdens een één-op-één coaching waardoor je plots het licht terug ziet!

Stap 3: Ga aan de slag met je hands-on plan!

Na de groeps- of coachingsessie krijg je een hands-on én haalbaar stappenplan met concrete adviezen en to do’s waar je mee aan de slag kan. Tijdens een digi check-in call van 1 uur kan je nog snel je laatste vragen stellen en you’re good to gooooo!

Het scenario hangt af van jouw vraag en verwachte resultaten. We gaan alleen voor de beste aanpak waarvan we met zekerheid weten dat we er samen ‘boenk op’ zullen zitten en de resultaten zichtbaar zijn.

Benieuwd naar de knopen die ik kan helpen ontwarren?
Ik zet ze graag op een rijtje!

 • Hoe kan ik een verdeeld team terug op één lijn krijgen? Wat zegt de laatste nieuwe wetenschap over…?
 • Hoe creëer ik psychologische veiligheid in de groep zodat mensen geen schrik hebben om fouten te maken en eerder als leeropportuniteit aanvaarden?
 • Wat met LEGO® Serious Play®? Zou dit ons kunnen helpen om een goed gesprek aan te gaan over…?
 • Hoe kunnen we van leren een gedeelde verantwoordelijkheid maken tussen HR, management, trainers én deelnemers?
 • Welke leervormen passen het beste bij ons project? Blended learning, microlearning, social learning, de klassieke aanpak,…?
 • Op welke manier vertaal ik abstracte bedrijfswaarden naar concreet gedrag?

Hoe gaan we praktisch te werk?

 • Stap 1 Een intakegesprek om jouw vraag en verwachtingen helder te krijgen.
 • Stap 2 Kies het format die bij jou past: een brainstomsessie, LEGO® Serious Play®, gamestorming, een klassieke groepsbegeleiding, mentoring of coaching,….
 • Stap 3 (optioneel) 1 uur opvolggesprek enkele weken later (online)

Kies je format

 • Een volledige dag Op jouw kantoor of bij de LikeBirds co-working in Gent. De taart, koffie, toffe vibe en smiles are included. ;-)
 • 2 x een halve dag Bij jullie op kantoor of in mijn co-working plek.
 • 30, 60, 90 min online Meerdere keren via ‘t internet

Graag nog een extra duwtje in de rug bij de uitrol van je plan?

Schakel me dan verder in als jouw Compagnon-de-route !

Pssst… Benieuwd welke ‘officiële’ expertise ik allemaal op zak heb?

‘T is niet om te stoefen maar als leerexpert leer ik ook graag bij. ;-) Hierbij een overzichtje van de belangrijkste certificaten die ik trots op m’n naam mag spelden. Klik snel door en kom te weten op welke manier ik deze dagelijks inzet bij m’n klanten!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hungry for more?

Honger is niet plezant. Tijd om daar iets aan te doen. Schrijf in op de nieuwsbrief en voed je brein met smaakvolle updates.