''

Leertrends kritisch bekijken

Leveranciers met straffe statements beloven dat zij voor jou hét grote verschil zullen maken… Maar hoe zeker kan je van al die leerbeloftes en HR-hypes zijn? Gisteren was ‘the metaverse’ the next big thing, vandaag twijfelen ze hier alweer over. En wat met hybride trainen? Werkt dat nu wél of niet?

Hoog tijd om het kaf van het koren te scheiden! Ik pluis met plezier voor je uit welke HR-trends je met een gerust hart mag negeren én welke écht van belang zijn voor je business.

Buzzword Bingo Webinar

Wat is het?

Een digitale workshop waarbij we samen de buzz in learning land overlopen! Wat zijn de trends? Welke modellen of aanpak verhogen jouw leerrendement? En van welke buzzwords blijf je beter weg? Ja, we zijn kritisch voor iets è!

Voor wie?

Voor HR, talent development verantwoordelijken, leerexperten én eigenaars van KMO’s die een échte leercultuur in hun bedrijf willen installeren. Compleet future-proof en al.

Hoe gaan we praktisch te werk?

Op 8 juni was er een online bijeenkomst. Maar niet getreurd…in het najaar doen we het opnieuw. Stay tuned via de nieuwsbrief of LinkedIn.

HR Scam-scan

Wat is het?

Een check-up dagje waarin we samen kijken welke trends jouw bedrijf inzet. Ben je ten prooi gevallen aan gruwelijke HR-scams? En welke leermethodes kunnen écht handig zijn voor het behalen van jullie strategische doelstellingen? Je krijgt concrete adviezen, modellen én toepassingsmogelijkheden mee waar jij dezelfde dag nog mee aan de slag kan!

Voor wie?

Organisaties die hun leeraanpak en modellen kritisch willen laten doorlichten met als doel om jullie leeropbrengst te maximaliseren.

Hoe gaan we praktisch te werk?

1 dag – op jouw kantoor of bij de LikeBirds coworking in Gent. De taart, koffie, toffe vibe en smiles are included. ;-

Pssst… Benieuwd welke ‘officiële’ expertise ik allemaal op zak heb?

‘T is niet om te stoefen maar als leerexpert leer ik ook graag bij. ;-) Hierbij een overzichtje van de belangrijkste certificaten die ik trots op m’n naam mag spelden. Klik snel door en kom te weten op welke manier ik deze dagelijks inzet bij m’n klanten!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hungry for more?

Honger is niet plezant. Tijd om daar iets aan te doen. Schrijf in op de nieuwsbrief en voed je brein met smaakvolle updates.