''
Ga terug naar overzicht

Videodagboek van ATD2017: wat zijn de trends?

Van 21 mei tem 24 mei 2017 vond het jaarlijkse ATD congres plaats. ATD staat voor Association for Talent Development. Het is de grootste netwerkorganisatie voor learning en development experten wereldwijd.  Tijdens dit jaarlijkse congres, steeds in de USA georganiseerd, komen 10.000 deelnemers van over de hele wereld samen om te luisteren naar 300 sprekers, Tedwaardige keynotes en beursexposanten.

De Nederlandse-Belgische delegatie op ATD2017
Tony Bingham – CEO van ATD

Vanuit de Belgische delegatie gingen 14 deelnemers mee.  De Nederlanders waren dit jaar met even veel. In de praktijk doen we dit samen: België en Nederland. Zo gooien we nét iets meer gewicht in de schaal. Voor mezelf is dit de derde editie op een rij. Dit jaar waren Pim Vandijck en ikzelf de delegtieverantwoordelijken voor België, hetgeen best wel een eer en genoegen was.  

Om jou op de hoogte te houden van wat er zoals speelt tijdens ATD maakte ik een videodagboek. Kijk en luister mee; laat je inspireren door de inzichten van de Belgische en Nederlandse deelnemers én sprekers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hungry for more?

Honger is niet plezant. Tijd om daar iets aan te doen. Schrijf in op de nieuwsbrief en voed je brein met smaakvolle updates.